مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 بهمن 1400 ساعت 17:372022-02-07پزشكي

آرد فرموله و نان بدون گلوتن در دانشگاه تبریز تولید شد


برای اولین بار در کشور آرد فرموله شده و نان مسطح بدون گلوتن برای افراد سلیاکی با ترکیبی از غلات، شبه غلات و حبوبات توسط شرکت فن آور مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تولید شد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر عادل دباغ محمدی نسب، عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز و از اعضای شرکت فن آور مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز با اشاره به تفاوت اصلی آرد و نان سلیاکی (فرموله شده توسط شرکت کام هیراد نوژن) با موارد مشابه موجود در کشور گفت: درتهیه این آرد و نان از هفت نوع محصول گیاهی مختلف شامل چهار غله، سه شبه غله و یک نوع حبوبات استفاده شده است، در حالی که در محصولات مشابه ترکیبات آرد و نان در دو یا سه مورد خلاصه می شود.

وی با اشاره به نقاط قوت این آرد ونان از قبیل شاخص های کیفی شامل رنگ، عطر، بافت و بویژه طعم بسیار مناسب و غیرقابل مقایسه با موارد مشابه افزود: ارزش غذایی این محصول با دارا بودن مقدار مناسبی از کربوهیدرات ها، فیبر مواد معدنی ویتامین ها و پروتیین ها، بسیار بالا می باشد ودر فرمولاسیون موجود از دانه های با ارزش همانند جودوسر، کینوا (خاویارگیاهی) و باک ویت استفاده شده است که از لحاظ ارزش تغذیه ای و ترکیب محتویات و همچنین سلامتی و بهداشت غذایی بسیار مفید می باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آرد فرموله و نان بدون گلوتن در دانشگاه تبریز تولید شد

آرد فرموله و نان بدون گلوتن در دانشگاه تبریز تولید شد