مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 بهمن 1400 ساعت 09:322022-02-10پزشكي

پروتیین قارچی به صورت پودری و خمیری تولید شد/ جایگزینی برای گوشت در صنعت غذایی


محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید پروتیین پودری و خمیری کاربردی در صنعت غذا و دارو شدند.

- دکتر فتانه هاشم پور، فارغ التحصیل دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پروتیین قارچی نوعی پروتیین تک یاخته است که به عنوان جایگزین پروتیین در مکمل های ورزشی، مکمل خردسالان و سالمندان در صنعت دارو و به عنوان غنی کننده محصولات لبنی، غله ای و غذای آماده مصرف، قابل استفاده است.

وی با بیان اینکه نوع خمیری این پروتیین به عنوان جایگزین گوشت در فرآورده های گوشتی استفاده می شود، گفت: این پروتیین در مقایسه با پروتیین حیوانی یا گیاهی، با سرعت بیشتر و غیر وابسته به فصل و اقلیم قابل تولید است.

افزایش جمعیت جامعه بشری و فقر پروتیینی از یکسو و محدود بودن ظرفیت کره زمین برای تولید پروتیین حیوانی و گیاهی از سوی دیگر به زودی بشر را مجبور به پیدا کردن منابع پروتیینی جایگزین خواهد کرد.

فارغ التحصیل دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی ادامه داد: به این منظور قارچ مولد که مورد تایید لیست اداره کل غذا و داروی آمریکا قرار گرفته را توانستیم در این شرکت تولید کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پروتیین قارچی به صورت پودری و خمیری تولید شد/ جایگزینی برای گوشت در صنعت غذایی

پروتیین قارچی به صورت پودری و خمیری تولید شد/ جایگزینی برای گوشت در صنعت غذایی