روند تعطیلی رستوران ها ادامه دارد/ کاهش 20 درصدی تقاضا نسبت به سال گذشتهشیوع اومیکرون و افزایش قیمت ها باعث شده که تقاضای رستوران ها نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 20 درصد کاهش یابد، قیمت کالاها به صورت لحظه ای در حال گران شدن است. - شیوع اومیکرون و افزایش قیمت ها باعث شده که تقاضای رستوران ها نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 20 درصد کاهش یابد، قیمت کالاها به صورت لحظه ای در حال گران شدن است. رییس اتحادیه رستوران داران اظهار داشت:شیوع اومیکرون و افزایش قیمت ها باعث شده که تقاضای رستوران ها نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 20 درصد کاهش یابد. سید علی اصغر میر ابراهیمی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در مورد آخرین وضعیت رستوران ها اظهار کرد: مواد اولیه مانند برنج و گوشت هر روز گران تر می شوند. وضعیت برای رستوران ها مناسب نیست و تقاضا برای جواز هم اندک است. وی افزود: شیوع اومیکرون و افزایش قیمت ها باعث شده که تقاضای رستوران ها نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 20 درصد کاهش یابد، قیمت کالاها به صورت لحظه ای در حال گران شدن است. رییس اتحادیه رستوران داران بیان کرد: کسانی که صاحب واحد صنفی خود هستند به نوعی کجدار و مریز کار می کنند اما رستوران دارهایی که واحد صنفی خود را اجاره کرده اند با مشکل زیادی دست و پنجه نرم می کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |