مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 اسفند 1400 ساعت 14:322022-03-02بين الملل

زمینِ گرم تر، غذای کمتر


کارشناسان هشدار می دهند که افزایش دمای کره زمین می تواند تاثیرات مخربی بر تولید محصولات غذایی داشته باشد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، بر اساس گزارش هیئت بین دولتی تغییر اقلیم سازمان ملل متحد (IPCC) اگر انتشار گازهای گلخانه ای که موجب گرمایش زمین می شوند به شدت مهار نشود، نزدیک به یک سوم مزارع کشاورزی و مراتع دام ها در جهان تا پایان قرن جاری میلادی برای تولید مواد غذایی نامناسب خواهند شد.

یکی از کارشناسان دانشگاه کرنل آمریکا در این زمینه گفت: اگر اقدامی انجام ندهیم، آینده تاریک به نظر می رسد و هیچ منطقه ای در امان نخواهد بود.

به گفته متخصصان، بدترین اثرات تغییرات اقلیمی زمانی شروع می شود که افزایش دمای کره زمین نسبت به دوران پیشاصنعتی از 1.

5 درجه سلسیوس فراتر رود که انتظار می رود این افزایش دمای جهانی تا دو دهه دیگر به آستانه 1.

5 درجه سلسیوس برسد.

پیامدهای برگشت ناپذیر تغییرات اقلیمی برای زمین تولید جهانی غذا هنوز در حال افزایش است اما سرعت آن نسبت به گذشته کاهش یافته است .

بنابر گزارش سازمان ملل متحد، تغییرات آب و هوایی در حال حاضر از رشد تولید تا حدود 21 درصد در شش دهه گذشته جلوگیری کرده است.

بارش باران های شدید، دمای بالا، کیفیت پایین تر خاک، افزایش آفاتی مانند ملخ و کاهش گرده افشان های مفید مانند زنبور عسل باعث از بین رفتن ذخایر غل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زمینِ گرم تر، غذای کمتر

زمینِ گرم تر، غذای کمتر