چرا مصرف لبنیات علائم بیماری ام اس را تشدید می کند؟مبتلایان بیماری مولتیپل اسکلروزیس به اختصار ام اس(MS) اغلب پس از مصرف لبنیات از بروز علائم شدیدتر بیماری شکایت می کنند و اکنون محققان دانشگاه های بُن(Bonn) و ارلانگن-نورنبرگ(Erlangen-Nuremberg) علت احتمالی این امر را یافته اند. - چرا مصرف لبنیات علائم بیماری "ام اس" را تشدید می کند؟ مبتلایان بیماری مولتیپل اسکلروزیس به اختصار ام اس(MS) اغلب پس از مصرف لبنیات از بروز علائم شدیدتر بیماری شکایت می کنند و اکنون محققان دانشگاه های بُن(Bonn) و ارلانگن-نورنبرگ(Erlangen-Nuremberg) علت احتمالی این امر را یافته اند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از مدیکال اکسپرس، طبق این مطالعه، پروتیینی که در شیر گاو وجود دارد باعث ایجاد التهابی می شود که غشای عایق اطراف سلول های عصبی را هدف قرار می دهد. این مطالعه این ارتباط را در موشها نشان داد اما شواهدی از وجود مکانیسمی مشابه در انسان ها نیز یافت شده است. بنابراین محققان توصیه می کنند که گروه های خاصی از مبتلایان از مصرف محصولات لبنی خودداری کنند. این مطالعه در مجله PNAS منتشر شده است. استفانی کورتن (Stefanie Kurten) از موسسه آناتومی در دانشگاه بُن توضیح می دهد: ما بارها و بارها از بیماران شنیده ایم که وقتی شیر، پنیر یا ماست مصرف می کنند، احساس بدتری پیدا می کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |