نقش تغذیه در بروز بیماری باکتریایی واژنپژوهشگران کشور در مطالعه ای جالب بر روی یک بیماری مهم واژینال در زنان، متوجه شده اند که سبک غذایی و مصرف مواد فرا فرآوری شده می توانند در بروز این بیماری نقش داشته باشند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، بیماری واژینوز باکتریال، شایع ترین عفونت واژینال در زنانی است که در سنین باروری قرار دارند. در این عفونت، باکتری های موجود در واژن به نحوی تغییر می کنند که جمعیت باکتری های لاکتوباسیلی تولیدکننده پروکسید هیدروژن نظیر لاکتوباسیلوس کریسپاتوس و لاکتوباسیلوس جنسنیی در مقابل جمعیت باکتری های بی هوازی نظیر گاردنلا واژینالیس و گونه های پروتلا و مبیلونکوس افزایش می یابد. واژینوز باکتریال در جهان بین 8 تا 75 درصد شایع است و شیوع آن در ایران نیز حدود 30 درصد است. به گفته متخصصان، موارد متعددی مثل سن، تحصیلات، شغل، بی نظمی های قاعدگی، وضعیت بهداشتی، تعداد دفعات بارداری، نژاد، سیگار کشیدن، استرس مزمن و مصرف قرص های ضدبارداری هورمونی با خطر ابتلا به واژینوز باکتریال در ارتباط هستند. این بیماری با عوارضی همچون کاهش کیفیت زندگی و اختلال در عملکرد جنسی زایمان زودرس همراه است. همچنین وزن کم نوزاد هنگام تولد درکنار عوارض دیگری برای بارداری و همین طور افزایش خطر ابتلا به عفونت های منتقله از راه جنسی مانند بیماری ایدز نیز از مشکلات جانبی این بیمار برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |