مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 اسفند 1400 ساعت 16:072022-03-12پزشكي

بومی سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی


یک شرکت دانش بنیان محصولی تولید کرده که در صنایع غذایی به عنوان یک چاشنی محرک یا صنایع دارویی دام و طیور مورد استفاده قرار می گیرد.

- به نقل از معاونت علمی و فناوری، حمید فتحی نجفی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با بیان اینکه مخمر هیدرولیز شده محصول تولیدی این شرکت محسوب می شود، گفت: عصاره مخمر بر پایه خمیرمایه است و طیف کاربردی زیادی دارد که در ایران به عنوان یک چاشنی محرک و سرشار از مواد مغذی و گروه ویتامین های ب، غیر از ب 12 و مواد معدنی به صورت کامل در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، همچنین این عصاره به صورت قرص نیز ساخته می شود.

وی افزود: مخمر هیدرولیز شده به عنوان یک منبع مغذی از مخمر ساکارومایسس تهیه می شود.

این ماده سرشار از ویتامین، پروتیین و مواد ضروری برای رشد و نمو است.

عصاره مخمر به عنوان یک مکمل غذایی مفید و طبیعی شناخته شده است.

به گفته فتحی نجفی، در عصاره مخمر حدود 14 نوع مواد معدنی به ویژه کروم، فسفر و سلنیوم یافت می شود.

روی، آهن، مس، منیزیوم، منگنز و پتاسیم از دیگر مواد معدنی موجود در این ماده مهم هستند.

همچنین مخمر حاوی فیبر است و یکی از مواد ارزشمند مخمر بتا گلوکان که یک آنتی اکسیدان قوی بوده و در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مؤثر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بومی سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی

بومی سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی