چرا گوشت گوسفند در قصابی ها کمیاب است؟رییس اتحادیه قصابان کرمانشاه درباره دلایل کمبود گوشت گوسفند در قصابی ها توضیحاتی ارائه داد. - حسن آمویی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کمبود گوشت گوسفند وجود دارد و مسئولین نیز به آن آگاهند، گفت: اصلی ترین دلیل این موضوع صادرات غیرقانونی دام است. وی ادامه داد: متاسفانه از استان های دیگر به میدان دام کرمانشاه می آیند و دام سبک را برای خروج غیرقانونی خریداری می کنند و همین امر باعث کمبود در بازار می شود. رییس اتحادیه قصابان کرمانشاه با اشاره به تاثیرپذیری مستقیم قیمت دام سبک از عرضه و تقاضا، یادآور شد: وقتی عرضه کم باشد قیمت ها بالا می رود، به عنوان مثال اخیرا قیمت بره ماده در میدان دام کیلویی 75 هزار تومان و بره نر 80 هزار تومان است. آمویی قیمت تمام شده گوشت گوسفندی درهم برای قصابی ها را حدود 170 هزار تومان اعلام کرد و افزود: این در حالیست که بر اساس مصوبه تنظیم بازار باید گوشت گوسفند کیلویی 140 هزار تومان فروخته شود و در این شرایط بسیاری از قصابی ها چون باید گوشت گوسفند را با ضرر بفروشند، از آوردن آن خودداری می کنند و یا گاهی برای اینکه مشتریان چندین ساله خود را از دست ندهند مجبورند با مقداری ضرر گوشت گوسفندی را بفروشند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |