درباره آویشن و خواص بیشمار آنطبع آویشن در طب سنتی گرم و خشک است. آویشن به عنوان مصلح بسیاری از مواد غذایی مانند گروه لبنیات ازجمله پنیر تازه، دوغ و ماست، - ایسنا/قزوین یک متخصص طب سنتی گفت: طبع آویشن در طب سنتی گرم و خشک است. آویشن به عنوان مصلح بسیاری از مواد غذایی مانند گروه لبنیات ازجمله پنیر تازه، دوغ و ماست، قارچ خوراکی، لوبیا سبز، نخود سبز، باقلا سبز، انواع ماهی و سیب زمینی و ماکارونی محسوب می شود. حیدریان در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه آویشن با نام علمی تیموس ولگاریس یک گیاه علفی معطر متعلق به خانواده نعناعیان است، بیان کرد: آویشن یکی از گیاهان دارویی با خاستگاه مدیترانه ای است که بیشتر به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی خصوصیات ضد باکتریایی آن مورد توجه است. مهم ترین ترکیبات آویشن کارواکرول و تیمول بوده که نشان داده شده این ترکیبات دارای خصوصیات آنتی اکسیدانی قوی هستند. وی در پاسخ به این سؤال که برای چه کسان مصرف آویشن توصیه نمی شود، گفت: مصرف بیش ازاندازه آویشن برای افراد صفراوی (دارای مزاج گرم و خشک) توصیه نمی شود. این متخصص طب سنتی بابیان اینکه مصرف آویشن باعث پیشگیری از بیماری ها می شود خاطرنشان کرد: استفاده از آویشن باعث پیشگیری و کمک به درمان سرماخوردگی می شود، خلط آور در سرفه هاست و به بهبود هضم غذاهای سنگین کمک می کند همچنین در مصرف ب برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |