درباره آویشن و خواص بیشمار آنطبع آویشن در طب سنتی گرم و خشک است. آویشن به عنوان مصلح بسیاری از مواد غذایی مانند گروه لبنیات ازجمله پنیر تازه، دوغ و ماست، قارچ خوراکی، لوبیا سبز، نخود سبز، باقلا سبز، انواع ماهی و سیب زمینی و ماکارونی محسوب می شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، حیدریان با اشاره به اینکه آویشن با نام علمی تیموس ولگاریس یک گیاه علفی معطر متعلق به خانواده نعناعیان است، بیان کرد: آویشن یکی از گیاهان دارویی با خاستگاه مدیترانه ای است که بیشتر به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی خصوصیات ضد باکتریایی آن مورد توجه است. مهم ترین ترکیبات آویشن کارواکرول و تیمول بوده که نشان داده شده این ترکیبات دارای خصوصیات آنتی اکسیدانی قوی هستند. وی در پاسخ به این سؤال که برای چه کسان مصرف آویشن توصیه نمی شود، گفت: مصرف بیش ازاندازه آویشن برای افراد صفراوی (دارای مزاج گرم و خشک) توصیه نمی شود. این متخصص طب سنتی بابیان اینکه مصرف آویشن باعث پیشگیری از بیماری ها می شود خاطرنشان کرد: استفاده از آویشن باعث پیشگیری و کمک به درمان سرماخوردگی می شود، خلط آور در سرفه هاست و به بهبود هضم غذاهای سنگین کمک می کند همچنین در مصرف با عناب کمک به کاهش غلظت خون می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |