عطری خوش از جنس کُلُره نوروزی چشمه قندابآنگاه که نسیم بهار روز میلاد اقاقی ها را جشن می گیرد و بهار روی هر شاخه کنار هر برگ شمع روشن می کند و خود را از برگ های فرسوده می تکاند و آنگاه که همه چلچله ها برگشتند و طراوت را فریاد زدند و صدای نفس زمین دوباره به گوش رسید، - اینجا در این تکه زمین بهشتی خدا با حس اولین نسیم بهار کوچه ها یکباره آواز می شوند و درختان گیلاس جشن اقاقی ها را شکوفه باران می کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، روزهای پایانی زمستان است و عطر بهار آمدن فصلی نو را به مردمان این روستا نوید می دهد و زنان اینجا با پخت نان و گرده محلی به عنوان میراث جاودان از گذشتگان خود به استقبال بهار می روند با عبور از کوچه پس کوچه های روستای چشمه قنداب در این فصل بوی خوش عطر نان محلی و گرده و کلوچه تازه از تنور در آمده از فرسخ ها مشامت را فرا می گیرد هنر پخت و طبخ نان محلی و گرده در آستانه عید میراثی است که از نسل های پیش در این روستا قدمت دارد و از گذشته های دور در میان زنان خانواده های روستا رواج داشته و زنان همچنان پیشگام در این امر هستند و امروز هم این هنر مطبوع هنوز در آستانه عید چند قدم مانده به بهار خودنمایی می کند. روستای چشمه قنداب به عنوان یکی از روستاهای اسدآباد است که نسبت به حفظ آیین های سنتی خود اهمیت ویژه و توجه بسیاری داشته که این امر در حفظ هویت هر منطقه ای از نقش بس برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |