17 هزار تُن گوشت مرغ در خراسان شمالی تولید شد/در ایام عید کمبود مرغ وجود نداردمدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: امسال 17 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که در این بازه زمانی هشت میلیون و 600 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده بود. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از بجنورد، صبح امروز علیرضا صادق، مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در گفت وگو با رسانه ها با بیان اینکه 17 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد، اظهارکرد: امسال 17 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که در این بازه زمانی هشت میلیون و 600 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده بود. وی گفت: در بهمن ماه سال جاری یک میلیون و 380 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شد که رکورد بی سابقه ای بود. مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی افزود: میزان جوجه ریزی در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش یافته است که به نوعی سه هزار و 300 تن افزایش گوشت داشتیم. وی گفت: به طور میانگین روزانه در این استان 50 تن گوشت مرغ به مصرف می رسد اما برای اینکه شهروندان در خصوص این ماده پروتینی دغدغه ای نداشته باشند عرضه در این ایام را به روزانه به بیش از 110 تن گوشت مرغ گرم می رسانیم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |