تضعیف سیستم ایمنی با مصرف زیاد شیرینیبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا عبداللهی به سالمندان، کودکان و نوجوانان توصیه کرد از پرخوری و مصرف شیرینی در روزهای نوروز خودداری کرده تا دچار چاقی و کرونا نشوند. - مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف زیاد مواد قندی و شیرین در نوروز موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و خطر ابتلا به کرونا را افزایش می دهد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا عبداللهی به سالمندان، کودکان و نوجوانان توصیه کرد از پرخوری و مصرف شیرینی در روزهای نوروز خودداری کرده تا دچار چاقی و کرونا نشوند. وی اظهار داشت: رعایت شیوه نامه های بهداشتی در نوروز برای پیشگیری از کرونا ضروری است و در صورت لزوم از انواع شیرینی های ساده و در اندازه کوچک برای پذیرایی استفاده شود تا میهمانان با افزایش دریافت قند و چربی اضافی مواجه نشوند. عبداللهی ادامه داد: شیرینی های تازه که با مقدار زیاد شکلات، خامه یا ژله تهیه می شوند، میزان کالری بالایی دارند و زیادی قند و چربی وارد بدن می کنند که علاوه بر اضافه وزن، بالا رفتن میزان چربی های خون را نیز به دنبال دارد و توصیه می شود برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی که عامل خطر ابتلا به کرونا است به جای شیرینی یا شکلات یک عدد میوه مصرف شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |