فواید مصرف آجیل برای بدنآجیل و انواع آن یک انتخاب سالم برای حفظ سلامت است و بنا به بسیاری از مطالعات بالینی جدید، اضافه کردن روزانه 30 گرم آجیل به رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 30 درصد کاهش می دهد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر حسن فلاح حسینی عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی درخصوص فواید مغزها اظهار کرد: مغزها (nuts) مغز گردو، بادام، پسته، فندق و غیره دارای اسیدهای چرب غیراشباع، فیبر، پروتیین، ویتامین E، اسید فولیک (فولات)، و چند ماده معدنی (minerals) مانند پتاسیم، روی و منیزیم هستند و مواد موثره ای مانند ترکیبات فنلی و فیتواسترول دارند. وی بیان کرد: پژوهش های متعددی نشان داده که مغزها از مرگ و میر ناشی از بیماری های قلب و عروق پیشگیری می کنند و به عبارت دیگر، مغزها اثر محافظ قلب و عروق دارند. فلاح حسینی با اشاره به اینکه علت این خاصیت مغزها نامشخص است ولی ممکن است ناشی از کاهش غلظت چربی های خون، کاهش وزن یا اثر ضدالتهاب یا عوامل دیگر باشد، افزود: علاوه بر این، اخیراً معلوم شده که خوردن مغزها ممکن است احتمال ابتلاء به نوعی بی نظمی ضربان قلب به نام فیبریلاسیون دهلیزی و نارسایی قلبی را نیز کاهش دهد. به نقل از روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی؛این عضو هیات علمی خاطرنشان کرد: اضافه کردن بادام به رژیم غذایی، منجر به برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |