6 عامل خطرزا برای کبدبیماری کبدی می تواند ارثی باشد اما مشکلات کبدی همچنین ممکن است به خاطر عوامل مختلفی که به این عضو حیاتی آسیب می زنند مانند ویروس ها، مصرف الکل و نیز چاقی ایجاد شوند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، سایت تخصصی وب ام دی در مطلبی دراین باره آورده است: با گذشت زمان، عواملی که به کبد آسیب می رساند، می تواند منجر به زخم (سیروز) و در نهایت نارسایی کبد شود که یک وضعیت تهدیدکننده زندگی است. با این حال متخصصان تاکید دارند که درمان زودهنگام و پیشگیری از عوامل خطر ممکن است به کبد، فرصتی برای احیای خود و بهبودی بدهد. در این مطلب به شش فاکتور موثر در بروز آسیب های کبدی اشاره شده که عبارتند از: قند کبد از یک نوع قند به نام فروکتوز برای تولید چربی استفاده می کند. شکر تصفیه شده باعث تجمع چربی در کبد خواهد شد. برخی مطالعات نشان می دهد که قند می تواند به اندازه الکل برای کبد مضر باشد حتی اگر اضافه وزن نداشته باشید. این یک دلیل دیگر برای محدود کردن غذاهای حاوی قندهای اضافه مانند نوشابه، شیرینی و آب نبات است. مکمل های دارویی گیاهی این مکمل های دارویی حتی اگر روی آنها برچسب طبیعی نوشته شده باشد، ممکن است برای شما مناسب نباشند. به عنوان مثال، برخی از افراد نوعی مکمل گیاهی به نام کاوا را برای کاهش علائم یائسگی مصرف می کنند اما مطالعات نشان می دهد که این مکمل می برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |