شیرین کننده های مصنوعی و خطر ابتلا به سرطانیافته ها نشان می دهد افرادی که مقادیر بیشتری (معمولاً 79 میلی گرم در روز) شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کنند، 13 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند. - یافته ها نشان می دهد افرادی که مقادیر بیشتری (معمولاً 79 میلی گرم در روز) شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کنند، 13 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند. پژوهشگران فرانسوی دریافتند برخی از شیرین کننده های مصنوعی خطر ابتلا به سرطان را تا 13 درصد افزایش می دهند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازباشگاه خبرنگاران، کارشناسان مؤسسه ملی تحقیقات بهداشتی و پزشکی فرانسه و دانشگاه سوربن پاریس رژیم غذایی و سلامت 100 هزار نفر را در طول هشت سال پیگیری کردند. آن ها دریافتند که خطر ابتلا به سرطان در افرادی که به طور منظم شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کنند، به میزان قابل توجهی بیشتر است. بالاترین خطر برای شیرین کننده های آسپارتام و آسه سولفام-K مشاهده شد که هر دو در انگلیس در محصولاتی مانند ماست و حتی پنیر استفاده می شوند. یافته ها نشان می دهد افرادی که مقادیر بیشتری (معمولاً 79 میلی گرم در روز) شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کنند، 13 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |