مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 فروردین 1401 ساعت 10:322022-03-29پزشكي

شیرین کننده های مصنوعی و خطر ابتلا به سرطان


یافته ها نشان می دهد افرادی که مقادیر بیشتری (معمولاً 79 میلی گرم در روز) شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کنند، 13 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند.

- یافته ها نشان می دهد افرادی که مقادیر بیشتری (معمولاً 79 میلی گرم در روز) شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کنند، 13 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند.

پژوهشگران فرانسوی دریافتند برخی از شیرین کننده های مصنوعی خطر ابتلا به سرطان را تا 13 درصد افزایش می دهند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازباشگاه خبرنگاران، کارشناسان مؤسسه ملی تحقیقات بهداشتی و پزشکی فرانسه و دانشگاه سوربن پاریس رژیم غذایی و سلامت 100 هزار نفر را در طول هشت سال پیگیری کردند.

آن ها دریافتند که خطر ابتلا به سرطان در افرادی که به طور منظم شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کنند، به میزان قابل توجهی بیشتر است.

بالاترین خطر برای شیرین کننده های آسپارتام و آسه سولفام-K مشاهده شد که هر دو در انگلیس در محصولاتی مانند ماست و حتی پنیر استفاده می شوند.

یافته ها نشان می دهد افرادی که مقادیر بیشتری (معمولاً 79 میلی گرم در روز) شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کنند، 13 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شیرین کننده های مصنوعی و خطر ابتلا به سرطان

شیرین کننده های مصنوعی و خطر ابتلا به سرطان