راه اندازی آزمایشگاه بافت شناسی فرآورده های گوشتی و مواد غذایی حلالمعاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به تشریح مهم ترین برنامه های کلان این معاونت در سال 1401 پرداخت. - ، جمشید سلام زاده، هدف اصلی معاونت غذا و دارو را اطمینان از فراهم بودن و دسترسی مقرون به صرفه به کالاهای سلامت محور سالم، ایمن و مؤثر از جمله دارو، مواد غذایی، فراورده های آرایشی بهداشتی، فراورده های طبیعی و مکمل و ملزومات مصرفی پزشکی برشمرد و تاکید کرد تمام برنامه های این معاونت در راستای تحقق این هدف طراحی می شود. وی، ضمن تبیین چشم انداز معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال 1401 گفت: یکی از برنامه های کلان و بسیار مهم این حوزه، تهیه و به کارگیری نقشه جامع سیستم اطلاعات مکانی GIS واحدهای تحت پوشش این معاونت است. سلام زاده خاطرنشان کرد: نقشه جامع سیستم اطلاعات مکانی GISبا هدف مدیریت و نظارت هوشمند بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه کالاهای سلامت محور تهیه می شود و به شفاف سازی جریان اطلاعات، ارتقای نظارت ها و تصمیم گیری های سازمانی و مدیریتی بسیار کمک می کند. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به پیگیری توسعه سامانه هوشمند HIM در سال آینده یادآور شد: توسعه سامانه مذکور همراه با افزودن شاخص های کیفی نظیر خطاهای دارویی و تجویز و مصرف منطقی داروها انجام می پذیرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |