افطار با یک فنجان دمنوش گیاهیمدیر مجتمع تحیقیات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: دمنوش های گیاهی بهتر از نوشیدنی های گازدار و قندی مضر هستند و می توان این دمنوش ها را در وعده افطار و سحر، - ایسنا/خراسان جنوبی مدیر مجتمع تحیقیات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: دمنوش های گیاهی بهتر از نوشیدنی های گازدار و قندی مضر هستند و می توان این دمنوش ها را در وعده افطار و سحر، جایگزین چای یا نوشیدنی های دیگر کرد. محسن پویان، در گفت و گو با ایسنا گفت: دمنوش یک نوشیدنی است که عصاره گیاه یا مواد موثره گیاه به وسیله آب جدا می شود و ما آن را مصرف می کنیم. وی با اشاره به شروع ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: برای رفع عطش و تشنگی می توان تخم شربتی و خاکشیر را به نسبت مساوی مخلوط کرده و دو ساعت مانده به افطار در آب گرم خیسانده و مقداری آبلیموی طبیعی و گلاب به آن اضافه کرده و میتوان آن را با عسل شیرین کرد البته برای افرادی که قند خون ندارند ، ولی افرادی که قند خون دارند این نوشیدنی را بدون شیرین کردن باید مصرف کنند. پژوهشگر گیاهان دارویی در خصوص مصرف دمنوش های گیاهی در ماه مبارک رمضان، گفت: روزه داران می توانند از مخلوط ختمی خبازی و گل بنفشه برای خشکی دهان و از اسطخودوس، بابونه شیرازی، گل گاو زبان و سنبل الطیب برای رفع سردرد در ماه مبارک رمضان استفاده کنن برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |