نحوه برخورداری از تغدیه ای مناسب در ماه مبارک رمضانیک متخصص تغذیه در خصوص تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان توصیه هایی ارائه داد. - محسن نعمتی به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: آب بهترین نوشیدنی است و روزه داران باید بین افطار تا سحر مایعات بیشتری استفاده کنند. علاوه بر نوشیدن آب می توان از مایعات دیگری همچون چای، دوغ و شیر استفاده کرد. میوه ها نیز می توانند مایعات مورد نیاز بدن انسان را تامین کنند. به همین دلیل از فاصله افطار تا سحر حداقل باید 2 مرتبه میوه مصرف شود. وی افزود: میوه های فیبردار مایعات بدن را به خوبی تامین می کنند. برخی از گروه های سبزیجات مثل خیار، گوجه و کاهو پرآب و برای روزه داران مفید است. آب موجود در میوه جات حالت ذخیره ای دارد و تا چند ساعت در دستگاه گوارش باقی می ماند و سریع دفع نمی شود؛ بنابراین مصرف آب از مواردی است که برای سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است. نعمتی عنوان کرد: برای افزایش سطح سیستم ایمنی در برابر کووید 19 باید دریافت پروتیین را در این ایام افزایش داد. بهترین منابع برای بدن پروتیین های حیوانی مانند تخم مرغ و شیر است. مصرف این منابع پروتیینی به نوجوانانی که روزه می گیرند نیز بسیار تاکید می شود. همچنین برای افزایش کالری بدن شیر را با خرما و موز ترکیب کنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |