مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 فروردین 1401 ساعت 01:122022-04-03پزشكي

نحوه برخورداری از تغدیه ای مناسب در ماه مبارک رمضان


یک متخصص تغذیه در خصوص تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان توصیه هایی ارائه داد.

- محسن نعمتی به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: آب بهترین نوشیدنی است و روزه داران باید بین افطار تا سحر مایعات بیشتری استفاده کنند.

علاوه بر نوشیدن آب می توان از مایعات دیگری همچون چای، دوغ و شیر استفاده کرد.

میوه ها نیز می توانند مایعات مورد نیاز بدن انسان را تامین کنند.

به همین دلیل از فاصله افطار تا سحر حداقل باید 2 مرتبه میوه مصرف شود.

وی افزود: میوه های فیبردار مایعات بدن را به خوبی تامین می کنند.

برخی از گروه های سبزیجات مثل خیار، گوجه و کاهو پرآب و برای روزه داران مفید است.

آب موجود در میوه جات حالت ذخیره ای دارد و تا چند ساعت در دستگاه گوارش باقی می ماند و سریع دفع نمی شود؛ بنابراین مصرف آب از مواردی است که برای سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است.

نعمتی عنوان کرد: برای افزایش سطح سیستم ایمنی در برابر کووید 19 باید دریافت پروتیین را در این ایام افزایش داد.

بهترین منابع برای بدن پروتیین های حیوانی مانند تخم مرغ و شیر است.

مصرف این منابع پروتیینی به نوجوانانی که روزه می گیرند نیز بسیار تاکید می شود.

همچنین برای افزایش کالری بدن شیر را با خرما و موز ترکیب کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نحوه برخورداری از تغدیه ای مناسب در ماه مبارک رمضان

نحوه برخورداری از تغدیه ای مناسب در ماه مبارک رمضان