بهترین خوراکی ها و نوشیدنی ها برای سحر و افطارکارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر مصرف وعده سحری گفت: بسیاری از افرادی که روزه می گیرند متاسفانه سحری نمی خورند در حالی که مصرف سحری از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. - زهرا احدی در گفت وگو با ایسنا افزود: خوردن سحری باعث می شود فرد دچار سردرد و یبوست نشود. کلیه ها آسیب نبیند و همچنین از ایجاد کم خونی، افت فشار خون و مشکلات معده جلوگیری می کند بنابراین خوردن سحری ضروری است. وی روال خوردن سحری را مانند وعده نهار البته سبک تر عنوان کرد و گفت: در وعده سحری از مصرف غذاهای سرخ کردنی پرهیز شود و برنج و مرغ، کباب تابه ای، خورش های کم چرب و کم نمک که باعث ایجاد احساس عطش و تشنگی نباشد مصرف شود. همچنین مصرف سالاد به خصوص مصرف سالاد کاهو با آبلیموی تازه توصیه می شود زیرا به رفع عطش و جلوگیری از یبوست کمک می کند. این کارشناس ادامه داد: همچنین مصرف پلوهای مخلوط مانند لوبیا پلو، هویج پلو با گوشت های آب پز توصیه می شود. غذاهایی مانند کتلت، آبگوشت های سنگین و مواردی چون پیاز، سیر، سبزیجات گوگردی مانند تربچه و پیازچه بهتر است در وعده سحر مصرف نشود. احدی با اشاره به نوشیدنی های مفید برای سحری گفت: برخی از افراد عادت دارند بلافاصله بعد از سحری چای بنوشند که کار اشتباهی است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |