مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 فروردین 1401 ساعت 01:272022-04-08پزشكي

توصیه های تغذیه ای در ایام روزه داری


در حالی که روزه داری تاثیر مثبتی بر سلامتی دارد، زیاده روی در خوردن مواد غذایی در طول وعده های سحری و افطار می تواند سلامت را به خطر اندازد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، پرخوری یا زیاده روی در خوردن هر وعده غذایی سحری و افطار همچنین انتخاب مواد غذایی نامناسب می تواند منجر به نفخ و ناراحتی گوارشی شود و بر متابولیسم بدن نیز تاثیر بگذارد.

مصرف این مواد غذایی در طول ماه رمضان توصیه نمی شود: *غذاهای شور، شیرین، چرب یا سرخ شده: چنین غذاهایی می توانند باعث کم آبی بدن و احساس تشنگی زیاد در طول روز شوند.

*غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده: باید از مصرف آب میوه های بسته بندی شده خودداری کرد زیرا نسبت به مواد دیگر حاوی قند بیشتری هستند.

*نوشیدنی های حاوی کافیین مانند چای، قهوه، نوشابه و غیره.

مواد غذایی مناسب برای وعده غذایی سحری: برای سحری، مواد غذایی متعادل حاوی مقدار کافی پروتیین و فیبر مصرف کنید تا برای مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.

مصرف خوراکی هایی همچون خشکبار، دانه ها و میوه ها پیشنهاد می شود.

مواد غذایی مناسب برای وعده غذایی افطار: به گفته متخصصان داشتن یک افطار متعادل مهم است زیرا در این وعده غذایی ذخایر انرژی مجدد تامین می شود و به حفظ روزه در روز بعد کمک می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توصیه های تغذیه ای در ایام روزه داری

توصیه های تغذیه ای در ایام روزه داری