توصیه های تغذیه ای در ایام روزه داریدر حالی که روزه داری تاثیر مثبتی بر سلامتی دارد، زیاده روی در خوردن مواد غذایی در طول وعده های سحری و افطار می تواند سلامت را به خطر اندازد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، پرخوری یا زیاده روی در خوردن هر وعده غذایی سحری و افطار همچنین انتخاب مواد غذایی نامناسب می تواند منجر به نفخ و ناراحتی گوارشی شود و بر متابولیسم بدن نیز تاثیر بگذارد. مصرف این مواد غذایی در طول ماه رمضان توصیه نمی شود: *غذاهای شور، شیرین، چرب یا سرخ شده: چنین غذاهایی می توانند باعث کم آبی بدن و احساس تشنگی زیاد در طول روز شوند. *غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده: باید از مصرف آب میوه های بسته بندی شده خودداری کرد زیرا نسبت به مواد دیگر حاوی قند بیشتری هستند. *نوشیدنی های حاوی کافیین مانند چای، قهوه، نوشابه و غیره. مواد غذایی مناسب برای وعده غذایی سحری: برای سحری، مواد غذایی متعادل حاوی مقدار کافی پروتیین و فیبر مصرف کنید تا برای مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید. مصرف خوراکی هایی همچون خشکبار، دانه ها و میوه ها پیشنهاد می شود. مواد غذایی مناسب برای وعده غذایی افطار: به گفته متخصصان داشتن یک افطار متعادل مهم است زیرا در این وعده غذایی ذخایر انرژی مجدد تامین می شود و به حفظ روزه در روز بعد کمک می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |