کاهش مصرف نمک به بهبود نارسایی قلبی کمک می کندتحقیقات جدید نشان می دهد کاهش مصرف نمک اگرچه از مرگ یا بستری شدن در بیمارستان در بین بیماران قلبی جلوگیری نمی کند، اما به نظر می رسد کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر به نقل از وب مِد، سال ها به بیماران مبتلا به نارسایی قلبی گفته می شود که نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهند تا به افزایش طول عمر کمک کنند، اما محققان در بین بیش از 800 بیمار از شش کشور دریافتند کاهش مصرف نمک از مرگ، مراجعه به اورژانس یا بستری شدن در بیمارستان پیشگیری نکرد. دکتر جاستین ازکوویتز ، استاد بخش قلب و عروق در دانشگاه آلبرتا کانادا، گفت: ما فکر می کنیم که کاهش میزان سدیم در رژیم غذایی لزوماً کاهش رویدادهای بالینی نیست، اما کیفیت زندگی را بهبود می بخشد، که ممکن است برای بیماران بسیار مهم باشد. برای این مطالعه، تیم تحقیق بیماران نارسایی قلبی را از 26 مرکز پزشکی در استرالیا، کانادا، کلمبیا، شیلی، مکزیک و نیوزلند تحت نظر گرفتند. نیمی به طور تصادفی برای دریافت مراقبت های معمول و بقیه مشاوره های تغذیه ای در مورد چگونگی کاهش بیشتر نمک دریافتی در رژیم غذایی دریافت کردند. به بیمارانی که مشاوره دریافت کردند، پیشنهادهای باز داده شد و تشویق شدند که در خانه غذا بپزند و نمک اضافه نکنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |