تغذیه ایام روزه داری چگونه باشد/ سراغ غذاهای چرب نرویدیک کارشناس ارشد تغذیه، در ارتباط با شیوه صحیح تغذیه در ایام روزه داری، نکاتی را متذکر شد. - ، با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در ایام روزه داری، گفت: بعضاً دیده می شود که برخی از افراد در وقت افطار و سحر، از غذاها و خوراکی هایی استفاده می کنند که سلامت آنها را تهدید می کند. وی افزود: روزه داری به خودی خود هیچ عارضه ای برای افراد سالم ندارد و باعث بهبود وضعیت جسمانی هم می شود. اما، اگر قرار باشد از غذاها و خوراکی ها و آشامیدنی هایی استفاده کنیم که باعث تشدید عوامل خطرزای سلامت ما شود، قطعاً مفید نخواهد بود. این کارشناس ارشد تغذیه در ادامه به وعده های افطاری و سحری اشاره کرد و گفت: غذاهایی که در سحر مصرف می شود، باید بتواند از ضعف جسمانی ما در ساعات روزه داری جلوگیری کند. به طوری که مثل یک وعده ناهار کامل باشد. مهرانپور افزود: در وعده سحری نباید غذاهای سرخ کردنی و پر چرب بخوریم. زیرا، غذاهای پر نمک، پر ادویه و چرب باعث تشنگی شدید در روز می شوند. وی گفت: مصرف زیاد نمک و چربی ها، همراه با ایجاد تشنگی زیاد، سوخت و ساز بدن را نیز دچار اختلال می کند. این کارشناس ارشد تغذیه افزود: مصرف زیاد چای و قهوه در وعده سحری نیز به علت خاصیت ادرارآوری توصیه نمی شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |