مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 اردیبهشت 1401 ساعت 08:222022-04-23پزشكي

کارشناس تغذیه: روزه داران هنگام افطار غذاهای ساده و زودهضم مصرف کنند


کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: روزه داران هنگام افطار غذاهای ساده و زودهضم و آبدار مصرف کنند.

- زاهد مفاخری در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: روزه داران در ماه مبارک رمضان باید از برنامه غذایی متعادل و متنوع شامل چهار گروه غذایی اصلی نان، غلات، میوه ها و سبزیجات، گوشت، حبوبات و تخم مرغ، شیر و لبنیات استفاده کنند.

وی بر داشتن برنامه غذایی مناسب، ساده و زودهضم در وعده سحر و افطار تاکید کرد و گفت: نوشیدنی های سالم مانند ماست، دوغ، آبمیوه طبیعی، آب معدنی و چای کمرنگ برای وعده غذایی سحر و افطار مناسب است.

مفاخری بر جایگزین کردن غذاهای زودهضم و آبدار به جای غذاهای شور، پرادویه و پرچرب تاکید کرد و افزود: غذاهای شور، پرچرب و غذاهای شیرین و شیرینی جات سبب افزایش و تعریق بدن می شود و نیاز بدن به آب را بیشتر می کند.

این کارشناس تغذیه  یادآورشد: مصرف غذاهای آبدار مانند سوپ.

ها، آش، شیر و مصرف میوه جات و سبزیجات ساده، آبلیمو، ماست کم چرب در وعده سحر می تواند در طول روز بخشی از آب مورد نیاز بدن را تامین کند.

مفاخری مصرف 6 تا هشت لیوان در وعده سحر ضروری دانست و یادآورشد: مصرف نوشیدنی های گازدار، دلسترها و چای پررنگ توصیه نمی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارشناس تغذیه: روزه داران هنگام افطار غذاهای ساده و زودهضم مصرف کنند

کارشناس تغذیه: روزه داران هنگام افطار غذاهای ساده و زودهضم مصرف کنند