کارشناس تغذیه: روزه داران هنگام افطار غذاهای ساده و زودهضم مصرف کنندکارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: روزه داران هنگام افطار غذاهای ساده و زودهضم و آبدار مصرف کنند. - زاهد مفاخری در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: روزه داران در ماه مبارک رمضان باید از برنامه غذایی متعادل و متنوع شامل چهار گروه غذایی اصلی نان، غلات، میوه ها و سبزیجات، گوشت، حبوبات و تخم مرغ، شیر و لبنیات استفاده کنند. وی بر داشتن برنامه غذایی مناسب، ساده و زودهضم در وعده سحر و افطار تاکید کرد و گفت: نوشیدنی های سالم مانند ماست، دوغ، آبمیوه طبیعی، آب معدنی و چای کمرنگ برای وعده غذایی سحر و افطار مناسب است. مفاخری بر جایگزین کردن غذاهای زودهضم و آبدار به جای غذاهای شور، پرادویه و پرچرب تاکید کرد و افزود: غذاهای شور، پرچرب و غذاهای شیرین و شیرینی جات سبب افزایش و تعریق بدن می شود و نیاز بدن به آب را بیشتر می کند. این کارشناس تغذیه یادآورشد: مصرف غذاهای آبدار مانند سوپ. ها، آش، شیر و مصرف میوه جات و سبزیجات ساده، آبلیمو، ماست کم چرب در وعده سحر می تواند در طول روز بخشی از آب مورد نیاز بدن را تامین کند. مفاخری مصرف 6 تا هشت لیوان در وعده سحر ضروری دانست و یادآورشد: مصرف نوشیدنی های گازدار، دلسترها و چای پررنگ توصیه نمی شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |