| یکشنبه، 4 اردیبهشت 1401 ساعت 06:522022-04-24اقتصادي
استفاده از یک نوع نانومواد جدید حاوی فسفات آهن (Fe7(PO4)6) می تواند، موجب افزایش تجمع فلاونوییدها در گوجه فرنگی شده و ارزش غذایی آن را ارتقاء دهد.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
غنی سازی گوجه فرنگی با فناوری نانو
غنی سازی گوجه فرنگی با فناوری نانو
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.