| یکشنبه، 11 اردیبهشت 1401 ساعت 11:172022-05-01اقتصادي
تولید کننده قارچ خوراکی در ساوجبلاغ گفت: از سال 1371 با ظرفیت 200 تن در سال کار خود را در این مجموعه آغاز کردیم و امروز خوشبختانه ظرفیت تولید قارچ دکمه ای مجموعه به 500 تن رسیده است.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
تولید قارچ با ظرفیت 550 تن در ساوجبلاغ
تولید قارچ با ظرفیت 550 تن در ساوجبلاغ
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.