آموزش برش آناناس (+فیلم)گرچه آناناس دارای اسید سیتریک است اما دلیل سوزش دهان، این ماده نیست. متخصصان می گویند تنها ماده غذایی آناناس، بروملین است. این ماده یک آنزیم است که باعث هضم پروتیین می شود. - آناناس یکی از میوه های بسیار پرخواص و مفید برای بدن انسان است. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که دقایقی پس از خوردن آناناس، احساس سوزش در دهان خود کرده باشید. اما آیا تاکنون به دلیل بروز این موضوع فکر کرده اید؟ برخی افراد پس از سوزش دهان تصور می کنند که به آناناس آلرژی دارند. در سوی مقابل، برخی افراد خوردن آناناس ترش و اسیدی بودن آن را به این موضوع مرتبط می دانند. گرچه آناناس دارای اسید سیتریک است اما دلیل سوزش دهان، این ماده نیست. متخصصان می گویند تنها ماده غذایی آناناس، بروملین است. این ماده یک آنزیم است که باعث هضم پروتیین می شود. بروملین با هضم کردن سطح پوست دهان، باعث سوزش می شود. این آنزیم در مرکز آناناس به وفور وجود دارد. در صنایع از این آنزیم برای نرم کردن گوشت (بیات کردن گوشت) استفاده می کنند. با این حال، نباید از این موضوع وحشت کنید. اگر بروملین به صورت مکمل غذایی مورد استفاده قرار گیرد نه تنها آسیبی به بدن وارد نمی کند، بلکه خواص ضدالتهابی داشته و می تواند برای بیماران بسیار مفید باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |