امحای 400 کیلوگرم انواع فرآورده گوشتی فاسد در کرمانشاهمدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحای 400 کیلوگرم انواع فرآورده گوشتی فاسد در کرمانشاه خبر داد. - اظهار کرد: اکیپ بازرسان و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کرمانشاه طی بازرسی از یک واحد تولیدی فرآورده های گوشتی موفق به کشف و ضبط 300 کیلوگرم انواع سوسیس نامرغوب و دارای بافت غیرمجاز و همچنین 100 کیلوگرم همبرگر گوشتی فاسد شدند. وی افزود: بازرسان و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی بلافاصله نسبت به معدوم سازی آنها اقدام و پرونده واحد برای رسیدگی به مراجع قانونی ارجاع شد. مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: از همه شهروندان محترم تقاضا داریم با توجه به شروع فصل گرما از خرید و نگهداری انواع فرآورده های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، همبرگر و کباب لقمه خارج از محیط یخچال خودداری کنند. مستوفی بیان کرد: از مصرف انواع فرآورده های گوشتی که پوشش آنها چروک خورده و رنگ آنها از صورتی به تیرگی متمایل بوده و از خرید و مصرف انواع برگر و کباب لقمه که از حالت منجمد خارج شده خودداری کنند. وی تاکید کرد: مردم قبل از خرید انواع فرآورده های گوشتی ابتدا به شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضا پروانه های به برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |