طرز تهیه مارمالاد زردآلوی خوشمزهمارمالاد نوعی فرآورده کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولا ماده ای مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می کنند. - موم زنبور عسل به میزان لازم نکته: از آنجا که در تهیه مارمالاد خانگی از مواد نگهدارنده استفاده نمی شود، به منظور جلوگیری از کپک زدن و نگهداری آن به مدت طولانی، موم زنبور عسل به کار می رود تا مارمالاد در معرض هوا قرار نگیرد. دستور تهیه: 1. ابتدا زردآلو ها را شسته، آن ها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هسته ی زردآلو را خارج کنید، سپس هر زردآلو را با یک برش دیگر به 4 قسمت تقسیم کنید. 2. زردآلوی خرد شده را در قابلمه ای ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را کمی تکان دهید تا دانه های شکر در بین تکه های زردآلو نفوذ کند. 3. در قابلمه را بسته و مخلوط زردآلو و شکر را به مدت یک روز در یک اتاق تاریک قرار دهید. پس از یک روز، زردآلو آب انداخته و آماده ی طبخ می شود. 4. قابلمه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار داده و 1/2 لیوان آب در آن بریزید. 5. به سرعت شروع به هم زدن مواد کنید تا شکر موجود در قابلمه در آب میوه حل شود و دقت کنید که هیچ گونه شکری در قابلمه ته نشین نشود. 6. برای هم زدن مواد بهتر است از یک قاشق چوبی استفاده کنید، زیرا قاشق استیل در اثر حرارت بالا داغ می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |