| جمعه، 6 خرداد 1401 ساعت 10:472022-05-27پزشكي
درباقلا ماده ای به نام گلوکز 6 فسفات وجود دارد و کسانی که فاقد آنزیم لازم برای تبدیل این ماده به اسید هستند دچار فاویسم میشوند.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
فصل بهار و احتمال بروز فاویسم با خوردن نوبرانه های باقلا
فصل بهار و احتمال بروز فاویسم با خوردن نوبرانه های باقلا
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.