نظر مثبت دو گلخانه دار که از دستگاه نانوحباب ساز استفاده کردندبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از گلخانه دارانی که از دستگاه نانوحباب ساز شرکت نانوفناوری سراج برای کشت توت فرنگی استفاده کرده است، - گلخانه دارانی که از دستگاه نانوحباب ساز شرکت نانوفناوری سراج برای کشت توت فرنگی استفاده کردند افزایش سلامت ریشه ،کاهش پاتوژن های گیاهی و تولید محصول و کاهش نیاز به کود را از مزیت های به کارگیری این دستگاه در گلخانه خود می دانند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از گلخانه دارانی که از دستگاه نانوحباب ساز شرکت نانوفناوری سراج برای کشت توت فرنگی استفاده کرده است، افزایش تولید محصول و کاهش نیاز به کود را از مزیت های به کارگیری این دستگاه در گلخانه خود می داند. گلخانه دار دیگری، افزایش سلامت ریشه و کاهش پاتوژن های گیاهی را از نتایج به کار گیری دستگاه نانوحباب ساز می داند. مهرجویی از گلخانه دارانی است که طی ماه های گذشته از فناوری نانوحباب ساز شرکت نانوفناوری سراج برای کشت هیدروپونیک توت فرنگی استفاده کرده است. هیدروپونیک یا آب کشت، یکی از روش های خلاقانه تولید محصولات کشاورزی است، که در آن گیاه، به جای آنکه مانند روش سنتی همیشگی، در خاک، رشد و نمو پیدا کند، در سیالی از محلول های غذایی قرار می گیرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |