نگه داری طولانی مدت غذا در فضا!/ با روشی ایمن برای نگهداری مواد غذایی آشنا شویدامروزه ایمنی مواد غذایی به دلیل اثرات عمیق بر سلامت مصرف کنندگان، مورد توجه صنایع غذایی در دنیا قرار گرفته است. پرتو دهی امروزه به عنوان یکی از تکنولوژی های نوین مانند سایر روش های نگهداری نظیر انجماد، - سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، روش های معمول فرآوری و نگهداری مواد غذایی مانند استفاده از افزودنی ها و نگهدارنده ها و یا فرآیندهای گرمایی مانند پاستوریزاسیون موجب از دست رفتن ارزش غذایی، تغییر ویژگی های حسی و اثرات منفی بر سلامت مصرف کننده می شود به همین دلیل ایمنی مواد غذایی به دلیل اثرات عمیق بر سلامت مصرف کنندگان، مورد توجه صنایع غذایی در دنیا قرار گرفته است. پرتو دهی امروزه به عنوان یکی از تکنولوژی های نوین مانند سایر روش های نگهداری نظیر انجماد، روش های حرارتی و . در سالم سازی مواد غذایی مورد استفاده است. این فناوری، نوعی فرآیند سرد برای نگهداری مواد غذا محسوب می شود که درطول 50 سال گذشته به طور گسترده ای مورد بررسی قرار گرفته و مانند سایر روش های فرآوری اهدافی نظیر کاهش اتلاف ناشی از فساد و تخریب و کنترل میکروارگانیسم های عامل بیماری های ناشی از مواد غذایی را دنبال می کند. پرتودهی در واقع یک روش فیزیکی فرآوری مواد غذایی است؛ در واقع ماده غذایی در یک محدوده زمانی مشخص در معرض اشعه یونیزه قرار می گیرد؛ هد برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |