رییس سازمان دامپزشکی: شناسایی 13 فرد مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو/ فوت یک نفرباید گوشت مورد نیاز را از محل های مطمئن و زیر نظر دامپزشکی خریداری کرد و گوشت تازه دام را به صورت کامل به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری و از مصرف خام گوشت به خصوص جگر خودداری شود. - سید محمد آقامیری: باید گوشت مورد نیاز را از محل های مطمئن و زیر نظر دامپزشکی خریداری کرد و گوشت تازه دام را به صورت کامل به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری و از مصرف خام گوشت به خصوص جگر خودداری شود. معاون وزیر جهادکشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی از شناسایی 13 فرد مبتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کشور خبر داد و گفت: یک نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده است. سید محمد آقامیری روز پنجشنبه در حاشیه آیین آغاز رزمایش مشترک گروه های جهادی تخصصی دامپزشکی کشور در استقبال از کنگره ملی 10هزار شهید جامعه عشایری با عنوان قرارگاه محرومیت زدایی در استان چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با ایرنا افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد. وی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی از جمله حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و ضدعفونی مکان های محل نگهداری دام، جلوگیری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام و خودداری از برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |