مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 خرداد 1401 ساعت 11:222022-06-09پزشكي

طرز تهیه ادویه مرغ


گوشت مرغ یکی از انواع گوشت هایی است که زیاد استفاده می شود.

مرغ را می توان در پخت غذاهای گوناگونی به کار برد.

ولی چیزی که می تواند مزه بی نظیری به این غذاها بدهد، - - پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق سوپخوری - پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق سوپخوری - تخم گشنیز 5 قاشق سوپخوری - هل سبز 3 عدد (اگر هل درشت و دانه دار است 2 عدد کافی است ) - زیره سبز آسیاب شده 2 قاشق سوپخوری - زردچوبه 2٫5 قاشق سوپخوری - نمک دریا 1/2 قاشق چایخوری - نمک آشپزخانه 1 قاشق سوپخوری - پودر پیاز 1٫5 قاشق سوپخوری - پودر سیر 1 قاشق سوپخوری - دارچین 1٫5 قاشق سوپخوری - زنجبیل 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه ادویه مرغ ظرفی را با حرارت ملایم گرم کنید.

دانه گشنیز را داخل ظرف بریزید و 1 دقیقه تفت دهید.

حرارت باید ملایم باشد و هر 10 ثانیه ادویه هم بخورد تا نسوزد.

آنگاه دانه هل را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.

گشنیز و هل را آسیاب کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه ادویه مرغ

طرز تهیه ادویه مرغ