مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 خرداد 1401 ساعت 10:372022-06-10پزشكي

راه های پیشگیری از تب کریمه: بلافاصله پس از ذبح گوشت نخورید/ با دستکش گوشت خُرد کنید


در برخی مناطق بلافاصله پس از این که دام ذبح می شود مورد استفاده قرار می گیرد که این روش احتمال انتقال بیماری را بالا می برد.

- راه های پیشگیری از تب کریمه: بلافاصله پس از ذبح گوشت نخورید/ با دستکش گوشت خُرد کنید در برخی مناطق بلافاصله پس از این که دام ذبح می شود مورد استفاده قرار می گیرد که این روش احتمال انتقال بیماری را بالا می برد.

مهرداد حقیقی، متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری، در خصوص تاریخچه شناسایی بیماری تب کریمه کنگو ، عنوان کرد: تب کریمه کنگو نخستین بار در سال 1944 در منطقه کریمه اوکراین و سپس در سال 1956 در منطقه کنگو مشاهده شد و وقتی متوجه شدند که هر دو بیماری، یک منشا دارند و به وسیله کنه منتقل می شود، نام تب کریمه کنگو را برای آن در نظر گرفتند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازفارس، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: این بیماری برای اولین بار در سال 1378 به طور رسمی و قطعی در کشور ما تایید و شناسایی شد.

وی با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو از دام آلوده به انسان منتقل و از انسانی به انسان دیگر قابل سرایت است، بیان کرد: این ویروس اگر در بدن دام باشد و آن دام ذبح شود، پس از 24 ساعت بر اثر اسید داخل بدن دام از بین می رود.

به همین علت است که در کشتارگاه های صنعتی، لاشه را پس از ذبح دستکم 24 ساعت نگه می دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه های پیشگیری از تب کریمه: بلافاصله پس از ذبح گوشت نخورید/ با دستکش گوشت خُرد کنید

راه های پیشگیری از تب کریمه: بلافاصله پس از ذبح گوشت نخورید/ با دستکش گوشت خُرد کنید