گلایه مردم از بی کیفیتی نان و عدم نظارت بر نانوایی ها/ نان هایی که خوراک دام میشود!پنج دستگاه نظارتی بر کیفیت نانوایی ها نظارت دارند ولی انگار با وجود نظارت های آن ها هنوز کیفیت مورد نظر ایجاد نشده و باید دید آیا کم کاری از این دستگاه ها بوده است یا تخلف از سمت نانوایی ها صورت می گیرد! - خبرگزاری فارس- خراسان جنوبی؛ نان قوت غالب مردم را تشکیل می دهد و بدون آن سفره مردم خالی است لذا تهیه و تأمین آرد برای پخت نان یکی از موارد مهم و ضروری است که در گذشته با سختی بسیار روبرو بوده است. آسیاب های بادی و آبی گندم های مردم را با کیفیت بسیار خوب به آرد تبدیل می کردند چراکه سبوس گندم در آن وجود داشت که برای سلامتی مفید است و در دستگاه های آسیاب صنعتی این مورد رعایت نمی شود و سبوس گندم گرفته می شود که ارزش غذایی نان را پایین می آورد لذا نان های سنتی به مراتب مشتریان بیشتری از نان های صنعتی دارند. با ورود کرونا به کشور و به ویژه در خراسان جنوبی مردم برای مراقبت از خود، بیشتر خودشان به پخت نان روی آوردند و صف های نانوایی کمتر شد ولی اکنون وقتی در شهر بیرجند حرکت کنی متوجه صف های طولانی نانوایی ها می شوی که افراد باید ساعات زیادی را برای خرید نان وقت بگذارند. کیفیت نان خوب نیست با برداشتن ارز ترجیحی و اجرای طرح مردمی سازی توزیع عادلانه یارانه ها قیمت هر کیسه آرد به شدت افزایش پیدا کرد و مردم دیگر توانایی خرید آرد را ندارن برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |