خواص زیره و هل سبز با نانویی شدن ارتقا می یابدبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی احمدی مدیرعامل شرکت جستجوگران نانو صنعت می گوید که خواص گیاهان دارویی با نانویی شدن ابعاد عصاره ها، - مدیرعامل شرکت جستجوگران نانو صنعت می گوید که خواص گیاهان دارویی با نانویی شدن ابعاد عصاره ها، افزایش قابل توجهی پیدا می کند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی احمدی مدیرعامل شرکت جستجوگران نانو صنعت می گوید که خواص گیاهان دارویی با نانویی شدن ابعاد عصاره ها، افزایش قابل توجهی پیدا می کند به طوری که در برخی خواص ما شاهد بهبود 10 برابری عملکرد نسبت به عصاره های معمولی هستیم. جستجوگران نانو صنعت یکی از شرکت هایی است که به دنبال استفاده از فناوری نانو در حوزه گیاهان دارویی و طعم دهنده های طبیعی است. این شرکت فناوری طعم دهنده های طبیعی نانویی را توسعه داده و به دنبال عرضه این محصولات در بازار است. مهدی احمدی مدیرعامل جستجوگران نانو صنعت درباره مزیت فناوری نانو در این حوزه می گوید: با نانویی شدن ابعاد ذرات عصاره گیاهان برخی از خواص بالقوه آن ها به صورت بالفعل در آمده و برخی ویژگی های مفید این عصاره افزایش قابل توجهی پیدا می کند. برای مثال ما شاهد افزایش ده برابری خواص آنتی باکتریال در یکی از این عصاره های نانویی بودیم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |