| یکشنبه، 22 خرداد 1401 ساعت 06:172022-06-12اقتصادي
مدیرعامل یک شرکت فعال در صنعت نانو می گوید که خواص گیاهان دارویی با نانویی شدن ابعاد عصاره ها، افزایش قابل توجهی پیدا می کند به طوری که در برخی خواص ما شاهد بهبود 10 برابری عملکرد نسبت به عصاره های معمولی هستیم.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
ارتقای خواص زیره و هل با فناوری نانو
ارتقای خواص زیره و هل با فناوری نانو
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.