مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 خرداد 1401 ساعت 10:072022-06-20پزشكي

لبنیات و سلامت قلب


متخصصان سلامت معمولا استفاده از محصولات لبنی کم چرب را به منظور محدود کردن مصرف چربی های اشباع شده و کاهش خطر بیماری قلبی توصیه می کنند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، با این حال بازبینی مطالعات پیشین نشان می دهد به دلیل اینکه لبنیات و گوشت دارای اسیدهای چرب متفاوتی هستند، چربی اشباع شده موجود در لبنیات ممکن است همانند چربی اشباع شده حاصل از گوشت، اثرات مضری بر سلامت قلب نداشته باشد.

برخلاف گوشت که دارای اسیدهای چرب با زنجیره بلند است، لبنیات دارای نسبت بیشتری از اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و متوسط هستند.

اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و متوسط ​​تأثیر متفاوتی بر سلامت قلب دارند و حتی ممکن است فوایدی نیز داشته باشند.

برای مثال محصولات تخمیر شده مانند ماست و کفیر (کِ فیر، نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه های کفیر است که سرمنشأ آن کوه های قفقاز در روسیه می باشد) حاوی پروبیوتیک هستند که میکروارگانیسم های مفیدی بوده و فواید سلامتی دارند.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف آنها با کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری قلبی نیز مرتبط است.

به گزارش سایت قطره و به نقل از هلث لاین ، با این وجود هیچ شواهد قطعی و ثابت شده ای در مورد اینکه آیا چربی لبنیات به سلامت قلب کمک می کند یا برای آن مضر است، وجود ندارد و متخصصان در این زمینه اختلاف نظرهایی د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لبنیات و سلامت قلب

لبنیات و سلامت قلب