مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 تیر 1401 ساعت 13:522022-06-24پزشكي

11 خاصیت درمانی گوشت اردک


گوشت اردک به خصوص جگر و بال اردک به دلیل داشتن مقدار زیاد آهن و روی برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن به خصوص در زنان باردار بسیار مفید است.

- گوشت اردک نسبت به گوشت مرغ مغذی تر و البته دیرهضم تر است و از آنجا که جزو گوشت های پرچرب محسوب می شود با وجود مواد مغذی فراوانی که دارد باید به صورت متعادل مصرف شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا، گوشت اردک بر خلاف گوشت مرغ قرمز رنگ است و طبعی گرم داشته ، دیرهضم تر است ولی ارزش غذایی بالاتری داشته و مقوی تر است.

گوشت اردک جزو گوشتهای پر چرب محسوب می شود بنابراین مصرف آن برای افرادی که کلسترول بالایی دارند باید با احتیاط باشد.

بیشتر چربی گوشت اردک در پوست و زیر سینه قرار دارد که میتوانید قبل از پخت آنها را جدا کنید.

هر 100 گرم گوشت اردک بدون پوست 201 کالری و با پوست 337 کالری دارد.

گوش اردک منبع پتاسیم است و با وجودی که مصرف متعادل آن میتواند منجر به کاهش فشار خون و تقویت سلامت قلب شود ولی زیاده روی در مصرف آن به دلیل چربی بالایی که دارد برای سلامت مفید نیست.

طبع گوشت اردک در طب سنتی از نظر طب سنتی طبع گوشت اردک گرم است و ارزش غذایی بالایی دارد.

چرب گوشت اردک هم خاصیت گرم و میلن دارد.

گوشت اردک دیرهضم است و بهتر است برای وعده شام و نزدیک به زمان خواب مصرف نشود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

11 خاصیت درمانی گوشت اردک

11 خاصیت درمانی گوشت اردک