میوه های کپک زده سمی هستندکرم های داخل گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند، بنابراین مصرف تصادفی آنها برای سلامت خطری ندارد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از مهر، گلبن سهراب، با اشاره به اینکه چندین گونه مگس مختلف از آفت های میوه گیلاس محسوب می شوند، اظهار کرد: این مگس ها از مگس های خونی کوچک تر هستند و تخم های آنها زیر پوست گیلاس قرار می گیرد. وی با اشاره به اینکه معمولاً در هر گیلاس فقط یک تخم گذاشته می شود که بین 5 تا 8 روز به لارو یا همان کرم تبدیل می شود، افزود: این کرم های کوچک به یک سمت هسته می روند که فرآیند آن بین 10 روز طول می کشد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: اگر از حشره کش های مناسب استفاده نشود در بیشتر باغ ها بیش از 70 درصد گیلاس ها آلوده به کرم هستند. سهراب ادامه داد: کرم های داخل میوه گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند بنابراین مصرف تصادفی آنها هیچ خطری برای سلامت ندارد. وی توصیه کرد: گیلاس های آلوده به آفت و کرم معمولاً روی آب شناور می مانند. سهراب، همچنین درباره کپک های خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو می شوند نیز توضیح داد: انواع کپک ها و قارچ هایی که وارد هسته هلو شده و موجب تغییر رنگ آن می شوند می توانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |