افزودن نمک به وعده های غذایی با مرگ زودهنگام مرتبط استبسیاری از ما عادت داریم زمانی که غذا می خوریم نمک اضافی به وعده های غذایی خود اضافه کنیم. این عشق به چاشنی نمک با مرگ زودهنگام مرتبط است. - تحقیقات جدید نشان می دهد کسانی که همیشه به غذای خود نمک اضافه می کنند، در مقایسه با کسانی که هرگز یا به ندرت غذای خود را با نمک مزه دار می کنند، 28 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند. در این مطالعه که بیش از 500,000 نفر شرکت داشتند، محاسبه شد که از هر 100 نفری که به غذای خود نمک اضافه می کنند، یک نفر ممکن است جوانمرگ شود. در سن 50 سالگی، 1. 5 سال و 2. 28 سال از امید به زندگی زنان و مردانی که به غذای خود نمک اضافه می کنند، کاهش می یابد. از افرادی که بین سال های 2006 تا 2010 به این مطالعه ملحق شدند، خواسته شد تا مشخص کنند که چقدر نمک به غذاهای خود اضافه می کنند، گزینه ها هرگز، به ندرت، گاهی اوقات، معمولا یا همیشه بود. عواملی مانند سن، جنس، نژاد، محرومیت، شاخص توده بدنی (BMI)، سیگار کشیدن، مصرف الکل، فعالیت بدنی، رژیم غذایی و شرایط پزشکی مانند دیابت، سرطان و بیماری قلبی نیز در نظر گرفته شد. طی یک پیگیری نه ساله، حدود 18,474 مرگ زودرس زیر 75 سال ثبت شد. چرا نمک زیاد مضر است؟ خوردن نمک بیش از حد منجر به فشار خون بالا می شود که می تواند باعث افزایش خطر حمله قلبی و سکته شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |