طرز تهیه کاسرول مرغ و کدو شامی سبک و بی نظیرانواع کاسرول جزو پرطرفدارترین خوراک ها در میان مردمان اروپای شرقی هستند. کاسرول مرغ و کدو، غذایی کم کربوهیدرات و سرشار از سبزیجات است که می تواند برای شب های کوتاه تابستان بسیار مناسب باشد و نظر بچه های بدغذا را هم به خود جلب کند. - ابتدا فِر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سینه های مرغ را به صورت مکعبی و کوچک خرد کنید. یک قاشق غذاخوری از کره را داخل یک تابه بزرگ ذوب کنید. سینه های مرغ خردشده را به تابه بیفزایید و مرغ ها را حدود 8 دقیقه با حرارت ملایم همراه با کره تفت بدهید تا کاملا سرخ شوند. مرغ را از تابه خارج کنید و سپس کدوها و فلفل دلمه ای های خردشده را داخل همان تابه بریزید. سبزیجات را 4 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدهید تا کاملا نرم شوند. سبزیجات را هم از تابه خارج کنید و روی مرغ ها داخل ظرف گودی بریزید. حالا 2 قاشق باقیمانده از کره را داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا کره ذوب شود. سپس آرد را به تابه بیفزایید و حدود یک دقیقه آرد را با حرارت متوسط همراه با کره تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آب مرغ و شیر را ترکیب کنید و این ترکیب را آرام آرام به آرد تفت داده شده اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی با همدیگر ترکیب کنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |