مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 مرداد 1401 ساعت 09:572022-07-31پزشكي

علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن


برای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند.

آب بعضی از مواد غذایی را مانند کوکو سبزی را بکشید و ماهی و مرغ به وسیله دستمال خشک کنید تا کمتر کف کند.

- علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن غذا حتما برای شما ما پیش آمده که برای طبخ غذاهای سرخ کردنی مثل انواع کوکو و کتلت با کف کردن روغن روبرو شده باشید.

اگر میخواهید بدانید علت این کف کردن چیست و چگونه می توان از کف کردن آن جلوگیری کنید همراه ما باشید.

همه مواد غذایی دارای رطوبت هستند.

زمانی که حتی مقدار کمی رطوبت در سطح ماده غذایی وجود داشته باشد، زمان تماس با روغن داغ کف کرده و یا قدری می جوشد.

شیوه جلوگیری از کف کردن روغن برای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند.

آب بعضی از مواد غذایی را مانند کوکو سبزی را بکشید و ماهی و مرغ به وسیله دستمال خشک کنید تا کمتر کف کند.

همین طور می انید هنگام سرخ کردن مواد غذیی یک قاشق چوبی داخل روغن قرار دهید که روغن کف نکند.

برای استفاده دوباره از روغن هرچه مقدار رطوبت جذب شده به وسیله روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر خراب می شود.

زمان سرخ کردن باید از بستن درب ظرف دوری کرد چون باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد و روغن بیشتر کف کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن

علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن