فواید پوست موز را بدانیدمحققان در مطالعات اخیر خود به خواص پوست موز برای غنی تر کردن برخی از غذاها پی بردند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از اسپونتیک، تحقیقات جدید ادعا می کند افزودن آرد پوست موز به برخی از غذاهای تهیه شده از آرد گندم به نظر می رسد که این محصولات را با خواص آنتی اکسیدانی بهبود یافته و محتوای اسیدفنولیک آغشته کند. اسیدهای فنولیک، پلی فنول هایی هستند که بطور طبیعی در گیاهان وجود دارند. رژیم های غذایی سرشار از اسیدهای فنولیک می تواند از شما در برابر ابتلا به سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، دیابت، به درستی استخراج کند. این مطالعه که توسط محققان دانشگاه Aligarh Muslim در هند و دانشگاه هیوستون در ایالات متحده انجام شده مشخص کرده، افزودن آرد ساخته شده از پوست موز به طور قابل توجهی خواص تغذیه ای و آنتی اکسیدانی این محصولات پخته شده را افزایش می دهد. این رسانه خاطرنشان می کند، همچنین، چنین استفاده ای از پوست موز می تواند به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک کند، زیرا پوست آن حدود 40 درصد وزن موز است. انتهای پیام/ https://sputniknews. com/20220813/waste-not-want-not-banana-peels-can-help-make-baked-goods-more-nutritious-study-says-1099551840. html برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |