طرز تهیه کشمش پلوی مخلوطدر این مطلب طرز تهیه کشمش پلوی مخلوط همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این پلوی مخلوط خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد. - همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این پلوی مخلوط خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد. پلو های مخلوط در سفره غذای ایرانی ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، کشمش پلو مرصع پلو و. از انواع پلو های مخلوطی هستند که در مهمانی ها طرفداران خاص خود را دارند. کشمش پلو یکی از انواع پلو های مخلوط و سنتی ایرانی است که در نقاط گوناگون کشور به روش های مختلف و با مواد متنوع طبخ می شود. کشمش پلو یک غذای خوشمزه و در عین حال بسیار مجلسی است. در این مطلب طرز تهیه کشمش پلوی مخلوط همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این پلوی مخلوط خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد. مواد لازم برای تهیه کشمش پلوی مخلوط برنج: 3 پیمانه سینه مرغ: 1 عدد لپه: 1 لیوان سر خالی پیاز: 1 عدد پیاز داغ: 2 قاشق سوپ خوری کشمش پلویی: 1 لیوان زعفران دم کرده: نصف پیمانه کره: 25 گرم چوب دارچین: 3 عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر: به میزان لازم روغن: به میزان لازم نکات مربوط به مواد اولیه پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به آش می دهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملا برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |