مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 مرداد 1401 ساعت 09:472022-08-22پزشكي

لبنیات کم چرب بخوریم یا پُر چرب؟


متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه لبنیات کم چرب قابلیت بیشتری برای جذب کلسیم دارد توصیه کرد از لبنیات کم چرب برای داشتن کالری کمتر و جذب کلسیم بیشتر استفاده شود.

- الهام السادات علوی مقدم  متخصص زنان و زایمان در گفت و گو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه شیوع توصیه می شود.

مصرف دخانیات، کافیین و چای موجب کاهش جذب کلسیم در بدن می شود و همچنین زنانی که یائسه می شوند به دلیل کاهش استروژن در معرض بیشتر ابتلا به پوکی استخوان هستند.

به همین دلیل کلسیم و ویتامین دی باید به میزان کافی استفاده شود.

علوی گفت: برخی تصور می کنند شیر و لبنیات پرچرب کلسیم بیشتری دارد در حالیکه لبنیات کم چرب موجب جذب کلسیم بیشتر می شود به همین دلیل توصیه می شود از لبنیات کم چرب برای داشتن کالری کمتر و جذب کلسیم بیشتر استفاده شود.

متخصص زنان و زایمان در پایان این گفت و گو درباره علائم پوکی استخوان شدید گفت: کمردرد، دردهای استخوانی مداوم به ویژه در استخوان های کمر، لگن و ران از نشانه های پوکی استخوان است به حدی که برخی بیماران در انجام فعالیت های روزانه دچار مشکل می شوند.

در برخی مواقع کوتاه شدن قد نشانه پوکی استخوان است و این افراد بدون ضربه به استخوان در معرض ترک و شکستگی استخوان هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لبنیات کم چرب بخوریم یا پُر چرب؟

لبنیات کم چرب بخوریم یا پُر چرب؟