گوشت بوقلمون؛ انتخابی سالم برای وعده های غذاییبوقلمون، یکی از بهترین انتخاب های غذایی و جایگزین گوشت قرمز است که مزیت آن را می توان پروتیین بالا در کنار چربی کم دانست. - همچنین، بوقلمون حاوی سلنیوم است که این ماده معدنی در متابولیسم هورمون های تیروییدی و تقویت ایمنی بدن نقش دارد. در ادامه این مطلب به فواید عادت به خوردن این گوشت پرداخته ایم که به ترتیب عبارتند از: منبع غنی ریزمغذی ها بوقلمون سرشار از فسفر است که نقش اساسی در حفظ و تشکیل توده استخوانی و دندان ها دارد، در رشد و ترمیم بافت ها موثر است و به تنظیم PH خون کمک می کند. آهن دیگر ترکیب ارزشمند در بوقلمون است که در تولید سلول های جدید، هورمون ها و ناقل های عصبی نقش دارد. بوقلمون را باید منبع غنی از روی دانست که به خصوص در واکنش های ایمنی، تشکیل ماده ژنتیک سلولی، ادراک مزه ها، بهبود جراحات و رشد جنین موثر است. مس دیگر ماده معدنی در بوقلمون است که علاوه بر تشکیل آنزیم های مختلف برای تشکیل هموگلوبین و کلاژن نیز ضروری است. بسیاری از آنزیم های بدن که حاوی مس هستند در مقابله با رادیکال های آزاد نقش دارند. فاقد چربی و کلسترول گوشت بوقلمون به خصوص سینه آن فاقد چربی و کلسترول است و به همین دلیل جزء گوشت های سالم محسوب می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |