5 خاصیت شگفت انگیز گوشت بوقلمون؛ بهترین جایگزین گوشت قرمزیکی دیگر از مزایای گوشت بوقلمون خواص ضدسرطانی آن است. مطالعات نشان می دهد ترکیبات موجود در بوقلمون به خصوص سلنیوم در جلوگیری از رشد سلول های سرطانی نقش دارد. - 5 خاصیت شگفت انگیز گوشت بوقلمون؛ بهترین جایگزین گوشت قرمز یکی دیگر از مزایای گوشت بوقلمون خواص ضدسرطانی آن است. مطالعات نشان می دهد ترکیبات موجود در بوقلمون به خصوص سلنیوم در جلوگیری از رشد سلول های سرطانی نقش دارد. بوقلمون یکی از بهترین انتخاب های غذایی و جایگزین گوشت قرمز است که مزیت آن را می توان پروتیین بالا در کنار چربی کم دانست. به گزارش سایت قطره و به نقل ازسلامت، همچنین بوقلمون حاوی سلنیوم است که این ماده معدنی در متابولیسم هورمون های تیروییدی و تقویت ایمنی بدن نقش دارد. در ادامه این مطلب به فواید عادت به خوردن این گوشت پرداخته ایم که به ترتیب عبارتند از: منبع غنی ریزمغذی ها بوقلمون سرشار از فسفر است که نقش اساسی در حفظ و تشکیل توده استخوانی و دندان ها دارد، در رشد و ترمیم بافت ها موثر است و به تنظیم PH خون کمک می کند. آهن دیگر ترکیب ارزشمند در بوقلمون است که در تولید سلول های جدید، هورمون ها و ناقل های عصبی نقش دارد. بوقلمون را باید منبع غنی از روی دانست که به خصوص در واکنش های ایمنی، تشکیل ماده ژنتیک سلولی، ادراک مزه ها، بهبود جراحات و رشد جنین موثر است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |