کاربرد انواع پیاز/ از رنگ های مختلف پیاز کجا استفاده کنیم؟هر زمان که می خواهید پیازی را برای دستور غذا انتخاب کنید، همیشه به سراغ پیاز زرد بروید، زیرا این پیازها برای پخت و پز بهترین هستند. دوام بیشتری دارند و به غذا لعاب خاصی می دهند. - هر زمان که می خواهید پیازی را برای دستور غذا انتخاب کنید، همیشه به سراغ پیاز زرد بروید، زیرا این پیازها برای پخت و پز بهترین هستند. دوام بیشتری دارند و به غذا لعاب خاصی می دهند. همشهری آنلاین نوشت: پیاز زرد پرکاربردترین نوع پیاز است اما اگر به انواع مختلف پیاز علاقه دارید بد نیست بدانید که هر کدام کاربرد خود را دارند. پیازه و نیازه! این جمله را حتما از بلندگوی دستی فروشندگان دوره گرد تره بار شنیده اید. جایگاه پیاز در غذاهای ایرانی بسیار ویژه است و تقریبا هیچ خانه ایرانی وجود ندارد که سبد پیازهای آشپزخانه اش خالی بماند. نجف دریابندری در کتاب مستطاب آشپزی نوشته است که کار همه خورش ها و بسیاری از دیگر غذاها با پیاز شروع می شود. مردم جنوب به پیاز داغ و فلفل و زردچوبه اول خوش بن بریز - به معنای پی ریزی- می گویند و این از اهمیت این ماده خوراکی حکایت دارد. در رابطه با خواص پیاز، لزوم شستن پیاز و روش های خرد کردن پیاز مطالب زیادی وجود دارد اما درباره کاربردهای انواع پیاز چطور؟ در ایران پیاز قرمز یا بنفش محبوبیت خاصی بین آشپزها دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |